Er jeg en levedyktig kandidat for OCS?

Hei, jeg er en nyutdannet akademiker og jeg ser pa en karriere som en offiser i h ren. Jeg vet at prosessen for a komme inn i OCS er ganske konkurransedyktig, og jeg ville bare fa en folelse av hva jeg star overfor.

BS i straffesaker fra et nasjonalt anerkjent universitet.

3.13 Samlet GPA. 3,50 GPA i rettferdighetskurs.

Dekansliste for siste semester.

Oppnadd rangering av «Star» mens i Boy Scouts, mye av samfunnstjeneste, men ikke mye nylig.

Stabil arbeidssituasjon, snart a bli utdannet som lederassistent pa jobben min.

Absolutt 0 narkotikabruk.

Ingen billetter (annet enn 1 fix-it-billett) eller ulykker.

Veldig god kreditt.

Jeg vet at det er mye mer som gar inn i det, men jeg ville bare male dine meninger. Jeg skal ringe en rekrutterings forste ting mandag.

61204 Просмотров Метки: нет (добавить)

1. Er jeg en levedyktig kandidat for OCS?

Nar du sier «Nasjonalt anerkjent universitet» snakker du om nasjonal akkreditering eller nasjonalt rangert? Det gir stor forskjell her.

Мне нравится Показать отметки «Мне нравится» (0) (0) Действия.

2. Er jeg en levedyktig kandidat for OCS?

Jeg dro til San Diego State University, ikke en av disse infomercial skoler eller elektroniske skoler. Kriminell rettferdighet ved SDSU er respektert og en av de storste hovedmennene pa skolen.

Мне нравится Показать отметки «Мне нравится» (0) (0) Действия.

3. Er jeg en levedyktig kandidat for OCS?

Ok. Bare sorg for at skolen ma v re regionalt akkreditert.

Jeg tror du star en sjanse. na ut til en rekrutterer og begynn a fa OCS-pakken sammen. Det tar litt a fa det til a rulle.

Мне нравится Показать отметки «Мне нравится» (0) (0) Действия.

4. Er jeg en levedyktig kandidat for OCS?

Takk, jeg vil gjore det med det samme.

Мне нравится Показать отметки «Мне нравится» (0) (0) Действия.

5. Re: Er jeg en levedyktig kandidat for OCS?

For du gar av til en rekrutterer, vil jeg sterkt anbefale a gjennomga armyocs dot com-omradet i detalj. Du vil finne ut snart at rekrutterere ikke liker a sende inn OCS-pakker. For dette aret svinger utvelgingsrenten rundt 20-25%. Rekruttereren ma sette inn 4 ganger innsatsen ved a bygge OCS-pakken mot en oppdrag. Mer enn sannsynlig far du det vanlige svaret ved a anskaffe forst og deretter sende en OCS-pakke en gang pa aktiv tjeneste. Du trenger ikke enlisted erfaring for a v re en bedre Officer. Sjansene dine er bedre som en sivil i a bli valgt. Igjen, bli med i forumgruppen i armyocs dot com. I ar har h ren 400 OCS-spor for sivile og bare 100 spor for aktivt tjenestepersonell. Civilister moter OCS-styre kvartalsvis, aktivt tjenestepersonell kun arlig. I 2009 var det 2000 OCS-spor tilgjengelig. Na bor du se hvorfor rekrutterere ikke blir begeistret for malene dine & amp; onsker a v re en offiser. Det burde ikke v re slik, men det er hva det er ..

Rekrutterere kan bryr seg mindre om at du er en offiser. Nar du spor rekruttereren om OCS, ser de mer arbeid uten garanti for ditt valg. Hold deg til vapenene dine og gjor de nodvendige leksene ved a soke. Du vil v re en offiser, du ma v re proaktiv, rekruttereren vil ikke holde handen din gjennom hele prosessen. OCS utvalgskort ser for det meste ut.

2) Hoy GPA over 3,0.

3) Store anbefalingsbrev.

4) Hoy PT score.

5) Flott intervju.

Lykke til a ga til h ren sterk.

Мне нравится Показать отметки «Мне нравится» (2) (2) Действия.

6. Re: Er jeg en levedyktig kandidat for OCS?

Takk for slike detaljerte rad, jeg setter pris pa det.

Мне нравится Показать отметки «Мне нравится» (0) (0) Действия.

7. Re: Er jeg en levedyktig kandidat for OCS?

Skal jeg allerede v re opptatt til a soke om Green-Gold-programmet, eller kan jeg bli med i h ren, ga til grunnleggende, og skriv inn Green to Gold for a fa min mastergrad?

Мне нравится Показать отметки «Мне нравится» (0) (0) Действия.

8. Re: Er jeg en levedyktig kandidat for OCS?

Du ma allerede v re opptatt.

Мне нравится Показать отметки «Мне нравится» (0) (0) Действия.

9. Re: Er jeg en levedyktig kandidat til OCS?

Du kan alltid bli med i NG og fa 09S i kontrakten din. Bruk staten T / A for a fa dine mestere hvis staten din har den.

Мне нравится Показать отметки «Мне нравится» (0) (0) Действия.

10. Re: Er jeg en levedyktig kandidat for OCS?

Hei Jeg er tidligere tjeneste med 6 ar i Navy. Jeg er 32 og vil ga inn i h ren via OCS. Pa college hadde jeg to praktikplasser (Boeing og Wall Street firma). Jeg ble uteksaminert fra en statsskole med en 3,5 gpa i finans. Vet noen hva 2012 OCS akseptasjonsraten? Hvor mange spor er det for 2013? Hva er en High PT score?

Jeg har blitt fortalt at jeg er for gammel. Men jeg dro til rekruttereren og jeg ble fortalt at det er en 1 til 1 banke pa alder for tidligere service.

Мне нравится Показать отметки «Мне нравится» (0) (0) Действия.

11. Re: Er jeg en levedyktig kandidat for OCS?

Mine recuriters sa at de hater a gjore OCS for folk som ikke er grunnleggende fordi de vet at du vil fa mye mindre respekt fra andre soldater enn hvis du gjorde aktiv i minst to ar og deretter bli en offiser, vil folk respektere deg mer fordi du ville faktisk har expereince som en soldat og kan si at du var i skoene sine og vet hvordan det er. Jeg er enig med dem jeg sa dette skje i fars fars enhet for han pensjonerte seg. Jeg planlegger a folge deres rad og a gjore de forste arene jeg har oppnadd, og deretter gjore Green til Gold etter det. Det er perfekt siden jeg.

Мне нравится Показать отметки «Мне нравится» (0) (0) Действия.

12. Er jeg en levedyktig kandidat for OCS?

«folk vil respektere deg mer fordi du faktisk ville ha expereince som soldat og kan si at du var i skoene sine og vet hvordan det er. Jeg er enig med dem jeg sa dette skje i min fars enhet for han pensjonerte. Jeg planlegger Folg deres rad og a gjore de forste arene jeg ankom, og ga tilbake til dem for a ga til OCS etter det. Det er perfekt siden jeg. »

Dette er ikke nodvendigvis sant; Dessuten er det i disse dager vanskelig a ga inn i arbeidsledelse.

Мне нравится Показать отметки «Мне нравится» (0) (0) Действия.

13. Er jeg en levedyktig kandidat for OCS?

Har du allerede din 4-arige grad, sa hvis du prover a fa OCS, ville det v re en mye bedre ide. Godkjennelsessatsen for OCS er allerede lav og vil bare bli lavere i lopet av de neste arene. Konkurransen om a komme inn i OCS vil bli mye vanskeligere ogsa. OCS er tredje pa listen som en kommisjonskilde bak West Point og ROTC. OCS brukes til a fylle hullene, i disse dager er det ikke mange hull a fylle. Hvis du har en grad og enlist er det ingen gaurantee, vil du gjore kuttet for OCS eller til og med kunne soke, dette vil avhenge av kommandoen i enheten.

Gjore innse om enlistment er det du vil, ikke gjor det bare som en vei for a v re en offiser eller for a fa det du synes er erfaring. Opplevelsen du far vil v re den til en opptatt person, som er stor opplevelse forresten, bare ikke noe som vil hjelpe deg til a bli en bedre offiser, jobbene er helt forskjellige, og det er ogsa treningen. Hvis du onsker a v re forberedt pa a tjene din forste opptreden og muligens flere ar for du far mulighet til a ga til OCS.

Du snakket om Gronn til Gull, hvis du allerede har en 4-arig grad, ma du soke om Gronn til Gull Aktiv Skatteoppgave for a fa Mastergrad. Du ma ha minst 2 ar i tjeneste for du kan soke og kan ikke ha over 10 ar i bruk.

Forskning alt for du tar en avgjorelse, bare slik at du vet, hver rekrutterer der ute vil fortelle deg at du kan innhente deg for du blir en offiser. Snakk med nav rende offiserer og kom dit perspektiv ogsa. MAOalkey var i reservene / National Guard, kan ikke huske hvilken som, som en SMP-kadett under ROTC, det var et flott program. Les noen av hans innlegg.